fbpx
Nu in verkoop | De bouw is gestart

Heb je interesse? Schrijf je in!

KasseNova aan de Vaart
8 eigentijdse grondgebonden woningen

Wonen aan het water

Aan het doorgaande vaarwater Nieuwe Vaart te ‘s-Gravenzande, in nieuwbouwproject KasseNova aan de Vaart verrijzen straks 8 eigentijdse grondgebonden woningen.

Door te werken met twee korte rijen van 4 woningen, ontstaat een natuurlijke uitstraling die past bij de groene en waterrijke omgeving. De ruime achtertuinen (gelegen op het zuidwesten) grenzen allen aan het populaire doorgaande vaarwater.

Uniek voor de woningmarkt

De woningen voldoen aan de vraag vanuit de markt. Naast de gezins-tussenwoningen, zullen de hoekwoningen een zogenoemd ‘levensloopgeschikte-indeling’ bevatten. De woning is zo ontworpen dat bewoners hierin lang kunnen blijven wonen, ook als hun levensomstandigheden veranderen. De hoekwoningen bieden een woon- en slaapprogramma op de begane grond, een 1e etage met extra kamers en 1 tot 2 parkeerplaatsen . Dit alles gelegen op een ruim perceel.

Het ‘klaar voor de toekomst-type’ is ready voor de Westlandse markt.

Beide gloednieuwe woningtypen bieden vele mogelijkheden voor indeling én uitvoering.

Kortom:
Met deze ontwikkeling zal een unieke mix van doelgroepen ontstaan. Dit sluit dan ook naadloos aan bij de toekomstige bewoners van het appartementencomplex in KasseNova aan de Vaart!

Interesse? Meld je vandaag nog aan!

Ik heb interesse