fbpx
Nu in verkoop | De bouw is gestart

Heb je interesse? Schrijf je in!

KasseNova aan de Vaart

Maak kennis met de toekomstige bewoners van KasseNova aan de Vaart!

5 oktober 2023 | Nieuws

Na de aankoop van hun woning hebben wij de kopers persoonlijk gesproken over waarom zij voor dit project hebben gekozen.

Maak kennis met de kopers van KasseNova aan de Vaart! Brady en Sandra zijn de trotse kopers van een Clasico II appartement.

Onlangs hebben jullie een woning gekocht in nieuwbouwproject KasseNova aan de Vaart te ‘s-Gravenzande. Waarom hebben jullie voor dit project gekozen?

Wij hebben voor dit project gekozen omdat we dan in Westland blijven wonen. En we vinden het een mooie locatie en een prachtig ontwerp. Onze kinderen zijn de deur uit en wij hebben dus het grote huis waar we nu in wonen niet nodig. Dit is dus mooi voor koppels met kinderen. Zo houden we dus een mooie doorstroming zoals het leven moet gaan.”

Wat was voor jullie doorslaggevend om tot aankoop over te gaan?

“Wat ons dé doorslag heeft gegeven, is dat wij nu wat ouder worden en nog fit genoeg zijn om deze stap te nemen. Alles gelijkvloers, zodat we er nog lang mogen en kunnen wonen.”

Wat vinden jullie gaaf aan jullie woningtype?

“Het appartement heeft een mooi ruim balkon en 3 kamers, dus groot genoeg voor ons twee! Ook heeft ons nieuwe appartement een mooie grote pui, wat heel veel licht en ruimte geeft.”

Waar kijken jullie de komende tijd het meeste naar uit?

“Dat alles echt definitief is. Nog heel even afwachten, zodat we naar de volgende stap kunnen uitkijken. De start bouw en alle verdere stappen die we gaan nemen om het appartement mooi te maken.”

Hebben jullie nog tips voor andere potentiële kopers of misschien wel jullie buren?

“Tips heb ik eigenlijk niet. Wij zijn er blij mee! We beseffen dat het verhuizen uit een groot huis naar een appartement een stap is. Wat onze spullen betreft? Als eigen ondernemer hebben wij aan de overkant van KasseNova aan de Vaart een bedrijfspand. Daar kunnen we altijd nog het een en ander neerzetten! Wij zijn heel benieuwd naar onze Clasico II.”