fbpx
Nu in verkoop | De bouw is gestart

Heb je interesse? Schrijf je in!

KasseNova aan de Vaart

De laatste bewoners op de projectlocatie maken ruimte voor nieuwbouw!

4 augustus 2023 | Nieuws

Ik zal de plek gaan missen maar we zijn ook erg trots dat hier zo’n ontzettend mooi gebouw met appartementen gaat komen.

Mary van Eekelen en Gerard Versloot wonen al meer dan 23 jaar op de locatie in ‘s-Gravenzande waar binnenkort KasseNova aan de Vaart zal verrijzen. Nu verhuizen ze om ruimte te maken voor prachtige nieuwe woningen. Wij hebben uitstekend contact met Mary en Gerard en stelden ze kort een paar vragen over het leven aan de Nieuwe Vaart in ‘s-Gravenzande.

U heeft jaren gewoond op de projectlocatie aan de Nieuwe Vaart hier in ‘s-Gravenzande. Wat gaat u het meeste missen aan de plek?

Mary: “We hebben de omgeving natuurlijk erg zien veranderen. Vroeger stonden hier kassen vol met Gerbera’s. Maar de laatste jaren hebben we hier vooral prachtig in het groen gewoond, maar wel gewoon lekker dichtbij het centrum van ‘s-Gravenzande. Ik zal de plek gaan missen, maar we zijn ook erg trots dat hier zo’n ontzettend mooi gebouw met appartementen gaat komen.”

Wat vindt u van het plan KasseNova aan de Vaart?

Mary: “Voordat de plannen uitgewerkt waren hadden we natuurlijk wel wat twijfels. We wilden vooral niet dat er een 13 in een dozijn flatgebouw zou komen. Maar toen we de eerste beelden zagen waren we gelijk erg onder de indruk. Hier komt straks een ontzettend luxe gebouw met een mix van betaalbare en duurdere woningen. Dat wordt vast erg gezellig!”