Nu in verkoop!

Heb je interesse? Schrijf je in!

KasseNova aan de Vaart

KasseNova aan de Vaart doet mee aan de NVM Open Huizen Dag!

14 september 2022 | Nieuws

Zaterdag 1 oktober 11:00 tot 13:00 uur op de projectlocatie aan de Nieuwe Vaart 11 in ‘s-Gravenzande!

Uitnodiging NVM Open Huizen Dag (vrije inloop)

KasseNova aan de Vaart doet mee aan de NVM Open Huizen Dag! Hierbij willen wij je graag uitnodigen om de verschillende woningtypes binnen het project op tekening te komen bekijken, live op de projectlocatie! Op locatie staan de makelaars en hypotheekadviseurs met complete verkoopdocumentatie voor je klaar om al jouw vragen over het project te beantwoorden. Inschrijven is ook mogelijk op locatie!

Het event zal overdekt plaatsvinden in de bestaande woning die is gerealiseerd op de projectlocatie. Dus in het geval van regen of zon, het is ten alle tijden mogelijk om de verkoopdocumentatie op de projectlocatie te komen bekijken op de NVM Open Huizen Dag!

Datum en locatie NVM Open Huizen Dag

Zaterdag 1 oktober a.s. (vrije inloop)
11.00 tot 13.00 uur
Nieuwe Vaart 11, 2691 MA ‘s-Gravenzande

Routebeschrijving

Fiets: Woon je in de buurt? De projectlocatie is optimaal bereikbaar met de fiets! Ter hoogte van de Braillestraat 33 is een fietsbrug gesitueerd die direct in verbinding staat met de Nieuwe Vaart. Ook vanaf de Rijnvaartweg is de projectlocatie goed bereikbaar met de fiets, deze staat direct in verbinding met de Nieuwe Vaart.

Auto: Wij raden je aan, indien het mogelijk is, om met de fiets naar de NVM Open Huizen Dag te komen zoals hierboven beschreven. Direct op de projectlocatie zelf is de parkeergelegenheid relatief beperkt. Mocht de fiets niet mogelijk zijn, is het wel mogelijk om op loopafstand van de projectlocatie te parkeren. Via de Rijnvaartweg is het mogelijk om te parkeren in de aangrenzende nieuwbouwwijk ten oosten van de Nieuwe Vaart. Aansluitend is het mogelijk om te parkeren op het naastgelegen industrieterrein aan de westelijke kant van de Nieuwe Vaart, ter hoogte van de Braillestraat 33 is een loop- en fietsbrug gesitueerd die direct is ontsloten aan de Nieuwe Vaart en daarmee de projectlocatie. Verder is het mogelijk om verderop te parkeren bij de Waalcampus en de tegenovergelegen vrachtwagenparkeerplaats aan de Dijckerwaal. Houdt bij deze laatste parkeergelegenheden wel rekening met een loopafstand van circa 10 tot 15 minuten.

Zie jij jezelf hier al wonen? Het project is nu in verkoop! Bekijk het aanbod en schrijf je direct in! Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met één van de makelaars.

Zoekvenster sluiten